Erikoispuhdistukset

Euran urakointipalvelun toimintaan kuuluu monenlainen erikoispuhdistus, käytössämme onkin monenlaista tekniikkaa ja osaamista. Tilojen ja laitteiden jaksottaiselle tehopuhdistuksilla on suuri merkitys esimerkiksi siihen että päivittäisellä puhdistuksella on edellytykset toimia. Tilojen ja niiden rakenteiden puhtaudella varmistetaan lattiatasolla olevien tuotantolaitteiden sekä tuotteiden puhtaus ja hygienia. Yleisellä puhtaudella myös luodaan edellytykset tilassa työskentelevien ihmisten viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Puhtailla ja hoidetuilla tiloilla luot hyvän ensivaikutuksen, joka monesti nousee ratkaisevaan asemaan kun asiakkaasi valitsevat omia toimijoitaan ja yhteistyökumppaneita.

Kutsu meidät paikalle ja anna meidän arvioida kohteeseen tarvittavat menetelmät ja toimenpiteet. Saat meiltä neuvot ja niksit myös siitä miten kohde pysyy jatkossa puhtaampana.

Kuivajääpuhallus

Mikä on Hiilihappojää?
Hiilihappojää on hiilidioksidia kiinteässä muodossa. Kuivajään lämpötila on -79°C. Kuivajää on hajuton, myrkytön ja palamaton. Hiilidioksidi on luonnollinen osa ilmakehää.
Mitä on kuivajääpuhallus?
Kuivajääpuhallus on vallankumouksellinen puhallusmenetelmä, jossa perinteiset puhallusmateriaalit (hiekka, vesi, lasi) korvataan kuivajääpelleteillä. Kuivajääpuhallus ei muodosta toissijaista jätettä, vaan kuivajää irrottaa pinnoilta vain jätteen/lian, joka on yleensä helppo lakaista tai imuroida pois. Koska prosessi on kuiva, eikä johda sähköä, sopii menetelmä erinomaisesti sähkökomponenttien tai sähkömoottoreiden puhdistamiseen.

Lue lisää kuivajääpuhdistuksesta »

Soodapuhallus

Soodapuhallus – mitä se on?
Soodapuhallus poistaa kappaleesta hienovaraisesti ja tehokkaasti niin lian, rasvan, maalin kuin vanhat suojauspinnoitteetkin vahingoittamatta itse kappaleen pintaa.

Lue lisää soodapuhalluksesta »

Ota yhteyttä ja kysy lisää erikoispuhdistuksista
Veikko Manninen / Palveluvastaava
puh. 040 746 2083
email: veikko.manninen@eup.fi

Kuivajääpuhallus

Soodapuhallus