Avoimet työpaikat


 


Lieto / Eura – Toukokuu 2021

Haemme nyt matalapainepesijöitä Lietoon ja Euraan
Haemme töihin reippaita matalapainepesijöitä 3-4 henkilöä elintarvikekohteeseemme Lietoon iltavuoroon, pesut on toistaiseksi 1 krt /vko/tuurauksia, työ on moduulinpesua puhdistusta matalapaineella. Euraan haetaan 1-2 henkilöä matalapainepesuihin / erilaisiin projekti töihin.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä töihin saat hyvän perehdytyksen.

Arvostamme tuntemusta elintarvikealasta ja/tai puhtaanapidosta, aikaisempaa kokemusta matalapainepesuista ja työturvakorttia/ trukin ajotaitoista / hygieniapassia. Näitä tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta. Tulet menestymään hyvin tehtävässäsi, jos olet vastuullinen, tarkka ja oma-aloitteinen sekä sinulla on hyvä fyysinen kunto.

Täytä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai lähetä hakemuksesi veikko.manninen@eup.fi
Veikko Manninen
P. 040 7462083 (puhelintiedustelut ma-pe 8.00-16.00)

 

 

 

Lieto – Toukokuu 2021

Haemme nyt matalapainepesijää Lietoon vakiotyöhön sekä tuurareita
Haemme tunnollista, tarkkaa ja oma-aloitteista työntekijää elintarvikekohteeseemme Lietoon. Työ on kalustepesua tai elintarviketuotantotilojen ja prosessilaitteiden puhdistusta käyttäen matalapainepesujärjestelmää.

Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta matalapainepesuista ei tarvita. Tulet menestymään hyvin tehtävässäsi, jos olet vastuullinen, sinulla on oikeanlainen asenne sekä sinulla on hyvä fyysinen kunto.

Arvostamme tuntemusta elintarvikealasta, puhtaanapidosta, hygieniapassia ja työturvakorttia. Työaika on vuorotyötä/ yötyötä maanantaista perjantaihin. Oma auto on välttämätön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai lähetä hakemuksesi mia.lindgren@eup.fi.
Mia Lindgren
P. 040 646 9780 (puhelintiedustelut ma-pe 8.00-16.00)

 


Täytä työhakemus